Rent Your Chef
Warme buffetten
Keuze voorgerechten (vergezeld van brood en boter)- Salade van parel couscous gerookt zalm en zure room
- Krabcocktail met wasabi crème en radijsjes
- Russische salade met gerookte forel filet
- Carpaccio van rund met Kapper appels en balsamico
- Vitello Tonato met rucola salade ( dun gesneden kalfsvlees met tonijnsaus)
- Gerookte kip op een spiegel van zachte curry met rucola en kerstomaatjes
Keuze soepen (keuze van één soort vergezeld van brood en boter)
- Cappuccino van Romatomaten
- Crème Agnes Sorel (champignonsoep met ham reepjes)
- Runder bouillon met brunoise van fijne groenten
- Wortelsoep geparfumeerd met sinaasappel en saffraan
- Pompoensoep met mascarpone
- Mexicaanse paprika soep met zoete mais korrels
Keuze Hoofdgerechten
- Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
- Zeebaars met mosterd korst
- Kabeljauw haasje op wijze van Dugléré
- Gegratineerd visserspotje met kreeftensaus
- Victoriabaars met een kaas en kruiden korstje
- Varkenshaasje met parmaham en mozzarella
- Rollade van hoevekip met champignon en truffel
- Runds tournedos met champignon of pepersaus
- Lamssteak met persillade en thijmsaus
- Herten ragout (In het seizoen)
Keuze Dessertglaasjes
- Chocomousse wit of bruin
- Gratin van Rode vruchten
- Belgische pudding (met koekjes en ganache)
- Panna cotta van twee chocolades.
- Crumble van rode vruchten
- Tiramisu van speculaas
- Tiramisu met new Yorker koekjes en ananas
- Vanille Crème Brûlée
Inbegrepen groenten gerechten
- Gewokte seizoens groenten
- Gebraiseerd witloof
- Gratin dauphinoise
- Puree Torentjes
U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.
Vis
- Lasagne met vissoorten
- Spaghetti Vongolé
- Fusilli met tonijn en zwarte olijfjes
- Pasta met gerookte zalm en basilicum
- Pasta met Noorse zalm blokjes en broccoli
- Pene met oosterse curry en scampi’s
- Pasta met scampi en tomatenroom
Vlees
- Tortelini’s met spek , mascarpone en tomaat
- Lasagne op wijze van de chef
- Pasta met gewokte kip, seizoensgroentjes en tuinkruiden
- Gegratineerde macaroni à la chef
- Penne arabiata (pikant)
- Pasta met kip kerstomaatjes en parmezaan
- Cannelloni’s met tomaat mozzarella saus
Vegetarisch
- Groenten lasagne
- Spaghetti met verse tomatensaus
- Penne met wokgroenten en pesto
Vergezeld van brood, boter, gemalen Emmental en Parmezaanse kaas.
U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.
Vis
- Gebakken zalmhaasjes met poreisaus (Suppl. 2,50 EUR p.p.)
- Rollade van tong en zalm met tuinkruiden
- Gegratineerd visserspotje
- Gebakken pangasius met mosterd korst
Vlees
- Kalkoengebraad met champignon
- Rollade van kip met fetakaas en basilicum
- Kip met zoetzure saus
- Gewokte varkenshaasreepjes met curry
Pasta’s
- Penne met kip en tuinkruiden
- Licht pikante pasta met spek, mascarpone en tomaat
- Lasagne op wijze van de chef
- Lasagne met vissoorten
Vlaamse klassiekers
- Vlaamse stoofkarbonade
- Witloof met kaas en hesp
- Orloff gebraad ( varkensgebraad met kaas en hesp)
- Biefstuk met pepersaus
Groenten en salade
- Gemengde wok groentjes
- Gratin dauphinoise
- Gemengde salade
U kan al onze koude , warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.
Italiaans Combinatie buffet
Koud buffet
Carpaccio Ossehaas
Carpaccio van zalm
Vitello Tonato ( kalfs met tonijnsaus)
Coppa di Parma
Zeevruchten salade
Parmaham
Salades
Pasta met tomaten pesto
Pasta met ham reepjes en lente ui
Aardappelsalade Italienne
Geroosterde paprika salade
Rucola salade met parmezaan en kerstomaat
Vergezeld van brood en boter
Warm buffet
Keuze van 3 soorten pasta
Vergezeld brood en 2 soorten kaas
Dessert
Tiramisu classico
Vanille ijs met Amarettisaus
Combinatie buffet la Flamande
Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue.
Tomaat garnaal
Pralientje van gerookte zalm en krab
Vlees
Gandaham met meloen knikkers
Rosbief
Rollade van hoeve kip en tuinkruiden
Warm buffet
Vis
Kabeljauw haasje met witte wijnsaus
Vlees
Runder tournedos met peper saus
Kalfsstoverij met champignons
Groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden
Dessert buffet
Praline mousse
Surprise van roodfruit
Vanille ijs met chocolade saus
Combinatie buffet van de chef
Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue
Assortiment huisbereide sushi
Spiesje van gemarineerde scampi’s
Pralientje van gerookte zalm en tonijn
Vlees
Cannelloni’s van parmaham en kruidenkaas
Kalfsgebraad Vitello Tonato
Huisbereide rollade van hoeve kip en tuinkruiden
Paté van Duroc met gelei van paprika
Vergezeld van diverse salades, koude sauzen en brood
Soep naar keuze
Warm buffet
Vis
Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
In Panko gebakken zalmhaasjes
Vlees
Lamssteak met jus van tijm
Kalfstournedos met Italiaanse kruiden
Warme groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden
Dessert buffet
Praline mousse
Surprise van roodfruit
Crème Brûlée met kokos en sinaasappels
Fruitsla
Vanille ijs met chocolade saus
Coulis van aardbei
✻