Warme buffetten

Rent Your Chef

Warme buffetten

Keuze voorgerechten (vergezeld van brood en boter)

  • Salade van parel couscous gerookt zalm en zure room
  • Krabcocktail met wasabi crème en radijsjes
  • Russischesalade met gerookte forel filet
  • Carpaccio van rund met Kapper appels en balsamico
  • Vitello Tonato met ruccola salade ( dun gesneden kalfs vlees met tonijn saus)
  • Gerookte kip op een spiegel van zachte curry met rucola en kerstomaatjes

Keuze soepen (keuze van één soort vergezeld van brood en boter)

  • Cappuccino van Romatomaten
  • Crème Agnes Sorel (champignonsoep met ham reepjes)
  • Runder bouillon met brunoise van fijne groenten
  • Wortelsoep geparfumeerd met sinaasappel en saffraan
  • Pompoensoep met mascarpone
  • Mexicaanse paprika soep met zoete mais korrels

Keuze Hoofdgerechten

  • Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
  • Zeebaars met mosterd korst
  • Kabeljauw haasje op wijze van Dugléré
  • Gegratineerd visserspotje met kreeftensaus
  • Victoriabaars met een kaas en kruiden korstje
  • Varkenshaasje met parmaham en mozzarella
  • Rollade van hoevekip met champignon en truffel
  • Runds tournedos met champignon of pepersaus
  • Lamsstaek met persillade en thijmsaus
  • Herten ragout(In het seizoen)

Inbegrepen groenten gerechten

  • Gewokte seizoens groenten
  • Gebraiseerd witloof
  • Gratin dauphinoise
  • Puree Torentjes

U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

 

 

 

 

Vis

  • Lasagne met vissoorten
  • Spaghetti Vongolé
  • Fusilli met tonijn en zwarte olijfjes
  • Pasta met gerookte zalm en basilicum
  • Pasta met Noorse zalm blokjes en broccoli
  • Pene met oosterse curry en scampi’s
  • Pasta met scampi en tomaten room

Vlees

  • Tortelini’s met spek , mascarpone en tomaat
  • Lasagne op wijze van de chef
  • Pasta met gewokte kip, seizoensgroentjes en tuinkruiden
  • Gegratineerde macaroni a la chef
  • Pene arabiata (pikant)
  • Pasta met kip kerstomaatjes en Parmezaan
  • Cannelloni’s met tomaat mozerella saus

Vegetarisch

  • Groenten lasagne
  • Spaghetti met verse tomatensaus
  • Pene met wokgroenten en pesto

Vergezeld van brood, boter, gemalen Emmental en Parmezaanse kaas.
U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

 

 

 

 

 

Vis

  • Gebakken zalmhaasjes met poreisaus (Suppl. 2,50 EUR p.p.)
  • Zeetong rolletjes op wijze van dûgleré
  • Gegratineerd visserspotje
  • Gebakken Pangasius met mosterd korst

Vlees

  • Kalkoengebraad  met champignon
  • Rollade van kip met fetakaas en basilicum
  • Kip met zoetzure saus
  • Gewokte varkenshaasreepjes met curry

Pasta’s

  • Pene met kip en tuinkruiden
  • Licht pikante pasta met spek, mascarpone en tomaat
  • Lasagne op wijze van de chef
  • Pasta met gerookte zalm en basilicum

Vlaamse klassiekers

  • Vlaamse stoofkarbonade
  • Witloof met kaas en hesp
  • Orloff gebraad ( varkensgebraad met kaas en hesp)
  • Biefstuk met pepersaus

 

 

Groenten en salade

  • Gemengde wok groentjes
  • Gratin dauphinoise
  • Gemengde salade

 

  • Brood assortiment

 

 

U kan al onze koude , warme  en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

 

 

 

 

Italiaans Combinatie buffet

Koud buffet
Vis
Carpaccio Ossehaas
Carpaccio van zalm
Vitello Tonato ( kalfs met tonijnsaus)
Coppa di Parma
Zeevruchten salade
Parmaham

Salades
Pasta met tomaten pesto
Pasta met ham reepjes en lente ui
Aardappelsalade Italienne
Geroosterde paprika salade
Rucola salade met Parmezaan en kerstomaat
Vergezeld van brood en boter

Soep
Stracciatella of minestrone soep

Warm buffet
Keuze van 3 soorten pasta
Vergezeld brood en 2 soorten kaas

Dessert
Tiramisu classico
Vanille ijs met Amarettisaus

Combinatie buffet la Flamande

Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue.
Tomaat garnaal
Pralientje van gerookte zalm en krab

Vlees
Gandaham met meloen knikkers
Rosbief
Rollade van hoeve kip en tuinkruiden

Warm buffet
Vis
Kabeljauw haasje met witte wijnsaus

Vlees
Runder tournedos met peper saus
Kalfsstoverij met champignons

Groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden

Dessert buffet
Praline mousse
Surprise van roodfruit
Vanille ijs met chocolade saus

Combinatie buffet van de chef

Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue
Assortiment huisbereide sushi
Spiesje van gemarineerde scampi’s
Pralientje van gerookte zalm en tonijn

Vlees
Cannelloni’s van parmaham en kruidenkaas
Kalfsgebraad Vitello Tonato
Huisbereide rollade van hoeve kip en tuinkruiden
Paté van Duroc met gelei van paprika

Vergezeld van diverse salades, koude sauzen en brood

Soep naar keuze

Warm buffet
Vis
Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
In Panko gebakken zalmhaasjes

Vlees
Lams steak met jus van tijm
Kalfs tournedotje met Italiaanse kruiden

Warme groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden

Dessert buffet
Praline mousse
Surprise van roodfruit
Crème Brûlée met kokos en sinaasappels
Fruitsla
Vanille ijs met – Chocolade saus
Coulis van aardbei