Warme buffetten

Rent Your Chef

Warme buffetten

Keuze voorgerechten (vergezeld van brood en boter)

  • Gemarineerde zalm met paksoi en komkommer
  • Krabcocktail met avocado en coulis van Romatomaat.
  • Carpaccio van rode biet crumble van geitenkaas (veggie)
  • Carpaccio van rund op wijze van Vitoré
  • Vitello Tonato met rucola salade ( dun gesneden kalfsvlees met tonijnsaus)
  • Traag gegaarde hoeve kip met een crème van mango met rucola en kerstomaatjes.
  • Duo Carpaccio van rund & Vitello Tonato (suppl.1,00eur.)

Keuze soepen (keuze van één soort vergezeld van brood en boter)

  • Cappuccino van Romatomaten
  • Crème Agnes Sorel (champignonsoep met ham reepjes)
  • Runder bouillon met brunoise van fijne groenten
  • Wortel, pompoen, zoete aardappelsoep
  • Knolselder-pastinaaksoep
  • Crème du Barry met lenteui

Keuze Hoofdgerechten

  • Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
  • Zeebaars met mosterd korst
  • Kabeljauw haasje op wijze van Dugléré
  • Gegratineerd visserspotje met kreeftensaus
  • Victoriabaars met een kaas en kruiden korstje
  • Varkenshaasje met parmaham en mozzarella
  • Rollade van hoevekip met champignon en truffel
  • Runds tournedos met champignon of pepersaus
  • Lamssteak met persillade en thijmsaus
  • Herten ragout (In het seizoen)

Keuze Dessertglaasjes

  • Chocomousse wit of bruin
  • Gratin van Rode vruchten
  • Belgische pudding (met koekjes en ganache)
  • Panna cotta van twee chocolades.
  • Crumble van rode vruchten
  • Tiramisu van speculaas
  • Tiramisu met new Yorker koekjes en ananas
  • Vanille Crème Brûlée

Inbegrepen groenten gerechten

  • Gewokte seizoens groenten
  • Gebraiseerd witloof
  • Gratin dauphinoise
  • Puree Torentjes

U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

Vis

  • Lasagne met vissoorten
  • Spaghetti Vongolé
  • Fusilli met tonijn en zwarte olijfjes
  • Pasta met gerookte zalm en basilicum
  • Pasta met Noorse zalm blokjes en broccoli
  • Pene met oosterse curry en scampi’s
  • Pasta met scampi en tomatenroom

Vlees

  • Tortelini’s met spek , mascarpone en tomaat
  • Lasagne op wijze van de chef
  • Pasta met gewokte kip, seizoensgroentjes en tuinkruiden
  • Gegratineerde macaroni à la chef
  • Penne arabiata (pikant)
  • Pasta met kip kerstomaatjes en parmezaan
  • Cannelloni’s met tomaat mozzarella saus

Vegetarisch

  • Groenten lasagne
  • Spaghetti met verse tomatensaus
  • Penne met wokgroenten en pesto

Vergezeld van brood, boter, gemalen Emmental en Parmezaanse kaas.
U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

Vis

  • Gebakken zalmhaasjes met poreisaus (Suppl. 2,50 EUR p.p.)
  • Rollade van tong en zalm met tuinkruiden
  • Gegratineerd visserspotje
  • Gebakken pangasius met mosterd korst

Vlees

  • Kalkoengebraad met champignon
  • Rollade van kip met fetakaas en basilicum
  • Kip met zoetzure saus
  • Gewokte varkenshaasreepjes met curry

Pasta’s

  • Penne met kip en tuinkruiden
  • Licht pikante pasta met spek, mascarpone en tomaat
  • Lasagne op wijze van de chef
  • Lasagne met vissoorten

Vlaamse klassiekers

  • Vlaamse stoofkarbonade
  • Witloof met kaas en hesp
  • Orloff gebraad ( varkensgebraad met kaas en hesp)
  • Biefstuk met pepersaus

Groenten en salade

  • Gemengde wok groentjes
  • Gratin dauphinoise
  • Gemengde salade
  • Brood assortiment

U kan al onze koude , warme  en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

Koud

  • Gerookte zalm roosjes
  • Ansjovis gemarineerd
  • Gegrilde scampi spiesjes
  • Bruschetta ’s met vers gemarineerde tomaat
  • Guacamole met tortilla’s
  • Spaanse gedroogde  ham
  • Mini kefte balletjes
  • Gevulde Pepadew paprika’s
  • Olijfjes
  • Zongedroogde tomaten

Vergezeld van stokbrood en korststengels

Warm

  • Krokant gebakken zalm nootjes
  • Witte vis gemarineerd met kerstomaatjes en citroengras
  • Spiesjes van lamstournedos met abrikoos.
  • Kippenvleugels met gember en sesamzaad
  • Gebakken Mediterrane groentjes
  • Jonge aardappeltjes met citroen en olijfjes

Mini dessert glaasjes

  • Crème Catalana
  • Panna cotta van witte chocolade en aardbeien

Combinatie buffetten zijn mogelijk vanaf 25 personen.

Italiaans Combinatie buffet

Koud buffet
Carpaccio Ossehaas
Carpaccio van zalm
Vitello Tonato ( kalfs met tonijnsaus)
Coppa di Parma
Zeevruchten salade
Parmaham

Salades
Pasta met tomaten pesto
Pasta met ham reepjes en lente ui
Aardappelsalade Italienne
Geroosterde paprika salade
Rucola salade met parmezaan en kerstomaat
Vergezeld van brood en boter

Warm buffet
Keuze van 3 soorten pasta
Vergezeld brood en 2 soorten kaas

Dessert
Tiramisu classico
Vanille ijs met Amarettisaus

Combinatie buffet la Flamande

Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue.
Tomaat garnaal
Pralientje van gerookte zalm en krab

Vlees
Gandaham met meloen knikkers
Rosbief
Rollade van hoeve kip en tuinkruiden

Warm buffet
Vis
Kabeljauw haasje met witte wijnsaus

Vlees
Runder tournedos met peper saus
Kalfsstoverij met champignons

Groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden

Dessert buffet
Praline mousse
Surprise van roodfruit
Vanille ijs met chocolade saus

Combinatie buffet van de chef

Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue
Assortiment huisbereide sushi
Spiesje van gemarineerde scampi’s
Pralientje van gerookte zalm en tonijn

Vlees
Cannelloni’s van parmaham en kruidenkaas
Kalfsgebraad Vitello Tonato
Huisbereide rollade van hoeve kip en tuinkruiden
Paté van Duroc met gelei van paprika

Vergezeld van diverse salades, koude sauzen en brood

Soep naar keuze

Warm buffet
Vis
Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
In Panko gebakken zalmhaasjes

Vlees
Lamssteak met jus van tijm
Kalfstournedos met Italiaanse kruiden

Warme groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden

Dessert buffet
Praline mousse
Surprise van roodfruit
Crème Brûlée met kokos en sinaasappels
Fruitsla
Vanille ijs met chocolade saus
Coulis van aardbei