Keuze uit:
- Tartaar van Zalm met wasabi crème
- Mouse van krab met tomaten crème
- Tartaar van Yellow fin tonijn (1,00eur.)
- Scampi’s licht geparfumeerd met Franse look (warm)
- Scampi’s met schaaldieren mayonaise (koud) (
- Sushi rolletje met krab
- Saschimi met zalm
- Toast van peperkoek met gerookte zalm en Tzatziki
- Snoepertjes van kabeljauw met huisbereide tartaar (warm)
- Quiche met gerookte zalm (warm)
- Cannelloni van gerookte heilbot en tonijn
- Cappuccino van kreeft (warm)
- Brandade van kabeljauw met steranijs
Keuze uit:
- Gerookte eendenborst met mangochutney
- Quiche Lorraine met spek en prei (warm)
- Quiche met kip en witloof (warm)
- Mousse van Gandaham
- Gerookte kip met curry crème
- Parmaham met meloen knikkers
- Gemarineerde mozzarella met gedroogde ham
- Gebakken pruimpjes met spek(warm)
- Rundertartaar met licht pikante chili
- Wortel curry soepje met julienne van ham (warm)
Keuze uit:
- Ravioli van ricotta en spinazie(warm)
- Espuma van Parmezaan met zongedroogde tomaten
- Roomsoepje met groene asperges (seizoen) (warm)
- Cappuccino van verse Roma tomaten (warm)
- Pompoensoepje (warm)
- Vegetarische quiche (warm)
- Kerstomaatje met mozzarella en balsamico
- Gazpacho van tomaat en paprika
- Carpaccio van zalm met een limoen vinaigrette
- Pralientje van gerookte zalm met crème van tuinkruiden
- Torentje van zeevruchten met een kruidensalade
- Duo van sushi en sashimi met een crème van wasabi
- Tomaat en mozzarella met rucola pesto (vegetarisch)
- Carpaccio van ossenhaas op wijze van Vitoré
- Cannelloni’s van parmaham en kruidenkaas
- Gerookte eendenborst met een witloofsalade
Voor meer bordhapjes zie Walkingdiner
• één luxe vlees of groenten hapje
• één koude tramizone (broodpunt)
• één belegd mini broodje • twee luxe vlees of groenten hapjes
• één koude tramizone (broodpunt)
• één mini wrap met rijkelijk beleg
• twee frituurhapjes • borden met groenten dip op tafel
• twee luxe hapjes
• twee gemengde frituurhapjes
• twee dessert glaasjes
• één luxe vlees of groenten hapje
• twee bladerdeeg hapjes
• twee Bruschetta’s • twee luxe vlees of groenten hapjes
• één koude tramizone (broodpunt)
• één mini wrap met rijkelijk beleg
• één mini (runds) hamburger • borden met groenten dip op tafel
• twee luxe hapjes
• één wrap
• Puntzak frietjes en mini snacks
• twee dessert glaasjes
- Gerookte zalm roosjes
- Ansjovis gemarineerd
- Gegrilde scampi spiesjes
- Bruschetta ’s met vers gemarineerde tomaat
- Guacamole met tortilla’s
- Spaanse gedroogde ham
- Mini kefte balletjes
- Gevulde Pepadew paprika’s
- Olijfjes
- Zongedroogde tomaten
Vergezeld van stokbrood en korststengels
- Krokant gebakken zalm nootjes
- Witte vis gemarineerd met kerstomaatjes en citroengras
- Spiesjes van lamstournedos met abrikoos.
- Kippenvleugels met gember en sesamzaad
- Gebakken mediterrane groentjes
- Jonge aardappeltjes met citroen en olijfjes
- Crème Catalana
- Panna cotta van witte chocolade en aardbeien
Prijs koude tapas soorten: 18,50 EUR. per persoon
Prijs koude, warme en dessert tapas: 31,00 EUR. per persoon
Walking dinner is mogelijk vanaf 25 personen.
Koude voorgerechtjes
- Cocktail van krab en avocado
- Duo van sushi en sashimi met een crème van wasabi
- Tomaat en mozzarella met rucola pesto (vegetarisch)
- Carpaccio van Ossenhaas op wijze van Vitoré
- Oeuf a la Russe met gerookte paling
- Gerookte eendenborst met gemarineerde kool en curry crème
- Vitello Tonato op wijze van de chef
Tussengerechtjes of soepjes
- Consommé van kwartel met fijne brunoise
- Kippencrème soep met dragon pesto
- Pladijs filet met julienne van courgette
- Krokante scampi’s op Aziatische wijze
- Gepofte aardappel met spekjes en groene asperges
- Kwartel met parelcouscous en sinaasappel
- Sorbet van limoen met Prosseco
Hoofdgerechtjes
- Snoepje van kabeljauw en parmaham met een torentje van broccoli en curry
- Rollade van tong en zalm met bieslooksaus
- Victoriabaars met een korstje van groene kruiden
- Krokant van mini witloofje met Brydelham en Puree Duchesse
- Tournedos van kalf op wijze van Orloff met jonge krieltjes
- Lams tournedos met kruidenkorst en gratin
- Eendenborst met mango en krokante rustie
Dessertjes
- Chocomousse wit of bruin
- Gratin van Rode vruchten
- Belgische pudding (met koekjes en ganache)
- Panna cotta van twee chocolades.
- Crumble van rode vruchten
- Tiramisu van speculaas
- Tiramisu met New Yorker koekjes en ananas
- Vanille Crème Brûlée
5 gerechtjes waarvan 1 hoofdgerechtje: €23,50 per persoon (duur 2 a 3 uur)
7 gerechtjes waarvan maximaal 2 hoofdgerechtjes: €29,50 per persoon (duur 3 a 4 uur)
9 gerechtjes waarvan maximaal 3 hoofdgerechtjes: €34,50 per persoon (duur 4 a 5 uur)
Bediening van de gerechtjes berekenen we graag voor u op maat.