fbpx
Recepties

Rent Your Chef

Recepties

Keuze uit:

  • Tartaar van Zalm met wasabi crème
  • Mouse van krab met tomaten crème
  • Tartaar van Yellow fin tonijn (1,00eur.)
  • Scampi’s licht geparfumeerd met Franse look (warm)
  • Scampi’s met schaaldieren mayonaise (koud) (
  • Sushi rolletje met krab
  • Saschimi met zalm
  • Toast van peperkoek met gerookte zalm en Tzatziki
  • Snoepertjes van kabeljauw met huisbereide tartaar (warm)
  • Quiche met gerookte zalm (warm)
  • Cannelloni van gerookte heilbot en tonijn
  • Cappuccino van kreeft (warm)
  • Brandade van kabeljauw met steranijs

Keuze uit:

  • Gerookte eendenborst met mangochutney
  • Quiche Lorraine met spek en prei (warm)
  • Quiche met kip en witloof (warm)
  • Mousse van Gandaham
  • Gerookte kip met curry crème
  • Parmaham met meloen knikkers
  • Gemarineerde mozzarella met gedroogde ham
  • Gebakken pruimpjes met spek(warm)
  • Rundertartaar met licht pikante chili
  • Wortel curry soepje met julienne van ham (warm)

Keuze uit:

  • Ravioli van ricotta en spinazie(warm)
  • Espuma van Parmezaan met zongedroogde tomaten
  • Roomsoepje met groene asperges (seizoen) (warm)
  • Cappuccino van verse Roma tomaten (warm)
  • Pompoensoepje (warm)
  • Vegetarische quiche (warm)
  • Kerstomaatje met mozzarella en balsamico
  • Gazpacho van tomaat en paprika
  • Carpaccio van zalm met een limoen vinaigrette
  • Pralientje van gerookte zalm met crème van tuinkruiden
  • Torentje van zeevruchten met een kruidensalade
  • Duo van sushi en sashimi met een crème van wasabi
  • Tomaat en mozzarella met rucola pesto (vegetarisch)
  • Carpaccio van ossenhaas op wijze van Vitoré
  • Cannelloni’s van parmaham en kruidenkaas
  • Gerookte eendenborst met een witloofsalade

Voor meer bordhapjes zie Walkingdiner

• één luxe vlees of groenten hapje
• één koude tramizone (broodpunt)
• één belegd mini broodje

• twee luxe vlees of groenten hapjes
• één koude tramizone (broodpunt)
• één mini wrap met rijkelijk beleg
• twee frituurhapjes

• borden met groenten dip op tafel
• twee luxe hapjes
• twee gemengde frituurhapjes
• twee dessert glaasjes

• één luxe vlees of groenten hapje
• twee bladerdeeg hapjes
• twee Bruschetta’s

• twee luxe vlees of groenten hapjes
• één koude tramizone (broodpunt)
• één mini wrap met rijkelijk beleg
• één mini (runds) hamburger

• borden met groenten dip op tafel
• twee luxe hapjes
• één wrap
• Puntzak frietjes en mini snacks
• twee dessert glaasjes

  • Gerookte zalm roosjes
  • Ansjovis gemarineerd
  • Gegrilde scampi spiesjes
  • Bruschetta ’s met vers gemarineerde tomaat
  • Guacamole met tortilla’s
  • Spaanse gedroogde ham
  • Mini kefte balletjes
  • Gevulde Pepadew paprika’s
  • Olijfjes
  • Zongedroogde tomaten

Vergezeld van stokbrood en korststengels

  • Krokant gebakken zalm nootjes
  • Witte vis gemarineerd met kerstomaatjes en citroengras
  • Spiesjes van lamstournedos met abrikoos.
  • Kippenvleugels met gember en sesamzaad
  • Gebakken mediterrane groentjes
  • Jonge aardappeltjes met citroen en olijfjes
  • Crème Catalana
  • Panna cotta van witte chocolade en aardbeien

Prijs koude tapas soorten: 18,50 EUR. per persoon

Prijs koude, warme en dessert tapas: 31,00 EUR. per persoon

Walking dinner is mogelijk vanaf 25 personen.

Koude voorgerechtjes

  • Cocktail van krab en avocado
  • Duo van sushi en sashimi met een crème van  wasabi
  • Tomaat en mozzarella met rucola pesto (vegetarisch)
  • Carpaccio van Ossenhaas op wijze van Vitoré
  • Oeuf a la Russe met gerookte paling
  • Gerookte eendenborst met gemarineerde kool en curry crème
  • Vitello Tonato op wijze van de chef

Tussengerechtjes of soepjes

  • Consommé van kwartel met fijne brunoise
  • Kippencrème soep met dragon pesto
  • Pladijs filet met julienne van courgette
  • Krokante scampi’s op Aziatische wijze
  • Gepofte aardappel met spekjes en groene asperges
  • Kwartel met parelcouscous en sinaasappel
  • Sorbet van limoen met Prosseco

Hoofdgerechtjes

  • Snoepje van kabeljauw en parmaham met een torentje van broccoli en curry
  • Rollade van tong en zalm met bieslooksaus
  • Victoriabaars met een korstje van groene kruiden
  • Krokant van mini witloofje met Brydelham en Puree Duchesse
  • Tournedos van kalf op wijze van Orloff met jonge krieltjes
  • Lams tournedos met kruidenkorst en gratin
  • Eendenborst met mango en krokante rustie

Dessertjes

  • Chocomousse wit of bruin
  • Gratin van Rode vruchten
  • Belgische pudding (met koekjes en ganache)
  • Panna cotta van twee chocolades.
  • Crumble van rode vruchten
  • Tiramisu van speculaas
  • Tiramisu met New Yorker koekjes en ananas
  • Vanille Crème Brûlée

5 gerechtjes waarvan 1 hoofdgerechtje: €23,50 per persoon (duur 2 a 3 uur)
7 gerechtjes waarvan maximaal 2 hoofdgerechtjes:  €29,50 per persoon (duur 3 a 4 uur)
9 gerechtjes waarvan maximaal 3 hoofdgerechtjes:  €34,50 per persoon (duur 4 a 5 uur)

Bediening van de gerechtjes berekenen we graag voor u op maat.