- Luxe Hapjes (lepels of glaasjes)
- Hapjes op Bord
- Frietjes
- Kids of borrel
- Toastjes of broodjes
- Tafel dip assortimenten
- Mexican Party (nieuw)
- Mini Dessertglaasjes
- Snack receptie formule
- Recepties of feestpakketten
- Walking diner
Keuze uit:
Tartaar van Zalm met wasabi crème
Salade van grijze garnalen met guwakamole (avocado sausje) (supp.1eur.)
Mouse van krab met tomaten crème
Gemarineerde coquilles met olijfolie en limoen (supp.1eur.)
Tartaar van Yellow fin tonijn(supp.1eur.)
Mousse van zalm met gelei van groene kruiden
Scampi’s licht geparfumeerd met Franse look (warm)
Scampi’s met schaaldieren mayonaise (koud)
Sushi rolletje met krab
Saschimi met zalm
Toast van peperkoek met gerookte zalm en Tzatziki
Snoepertjes van kabeljauw met huisbereide tartaar (warm)
Quiche met gerookte zalm (warm)
Cannelloni van gerookte heilbot en tonijn
Cappuccino van kreeft (supp.1eur.) (warm)
Venkelsoepje met gerookte zalm snippers(warm)
Vissoepje van de chef(warm)
Brioches van gerookte paling (warm)
Zeeuwse Creusen oester natuur
Oester gegratineerd fine champagne(warm) (supp.2eur.)
Brandade van kabeljauw met ster anijs
Keuze uit:
Gerookte eendenborst met mango chutney
Quiche Lorraine met spek en prei (warm)
Quiche met kip en witloof (warm)
Crème Brûlée van ganzenlever (supp.1eur)
Mousse van Ganda ham
Gerookte kip met curry crème
Parma ham met meloen knikkers
Kalfs zwezerik kroketje met dragon mayonaise
(warm) (supp.1eur)
Gemarineerde mozzarella met gedroogde ham
Gebakken pruimpjes met spek(warm)
Huisbereide worstenbroodjes (kalfsgehakt) (warm)
Runder tartaar met licht pikante chili
Wortel curry soepje met julienne van ham(warm)
Bouillon van kwartel(warm)
Keuze uit:
Ravioli van ricotta en spinazie(warm)
Espuma van Parmezaan met zongedroogde tomaten
Groenten mousse :
– Bloemkool dragon
– Tomaat basilicum
– Asperges met groene kruiden(seizoen)
– Pastinaak en curry
Roomsoepje met groene asperges (seizoen) (warm)
Cappuccino van verse Roma tomaten (warm)
Pompoensoepje (warm)
Vegetarische quiche (warm)
Kerstomaatje met mozzarella en balsamico
Gazpacho van tomaat en paprika