fbpx
Andere buffetten

Rent Your Chef

Andere buffetten

  • Assortiment witte, grijze broodje en croissants
  • Assortiment jonge en belegen kaas
  • Assortiment van ham, salami en Ardeense paté
  • Boter, gelei en chocopastacups
  • Roerei met spek
  • Tournedos van varkenshaasje
  • Rollade van tong en zalm met wittewijnsaus
  • Gewokte voorjaarsgroenten
  • Gratin dauphinoise met tuinkruiden
  • Chocolademousse
  • Assortiment witte, grijze broodje en croissants
  • Assortiment jonge, belegen kaas en Franse kazen
  • Assortiment van ham, salami en Ardeense paté
  • Huisbereide kip curry en krabsalade
  • Boter, gelei en chocopastacups
  • Spekjes, worstjes en roerei
  • Zeetongrolletjes op wijze van Dûgleré
  • Tournedos van runds
  • Rollade van kalkoen met truffel en champignon
  • Gewokte voorjaarsgroenten
  • Gratin dauphinoise met tuinkruiden
  • Chocolademousse
  • Fruitsalade
  • Assortiment witte, grijze broodje en croissants
  • Assortiment jonge, belegen kaas en Franse kazen
  • Assortiment van ham, salami en Ardeense paté
  • Huisbereide kip curry en krabsalade
  • Boter, gelei en chocopastacups
  • Spekjes, worstjes en roerei
  • Tomaat, komkommer, olijfjes en fetakaas
  • Roodbaars filet met Provençaalse boter
  • Kabeljauw haasje met mosterd korst
  • Tournedos van varkenshaasje
  • Tournedos van runds met pepersaus
  • Gewokte voorjaarsgroenten
  • Boontjes met spek
  • Kruidige aardappeltorentjes
  • Gratin dauphinoise met tuinkruiden
  • Chocolademousse
  • Tiramisu New Yorker Style
  • Fruitsalade

Voorgerecht bordjes (keuze van 2 soorten)

  • Scampi spiesje met tomatenpesto en risonipasta
  • Lamssatetje met tzatziki en Turks brood
  • Spiesje van gemarineerde tofu (veggie)

Hoofdgerecht (3 soorten per persoon)

  • Papillotte van zalm met dilleboter
  • Kip brazade met chili
  • Runder entrecote met 4 pepers
  • Vleesvervangers (veggie)

Koude en warme cruditeiten

  • Schwarzwalder aardappelsalade
  • Pasta met pesto feta en kerstomaat
  • Rijst salade met Aziatische groenten
  • Gemengde salade met geroosterde groenten
  • Aardappel met kruiden boter

Vergezeld van brood en boter

Dessert

  • Gegrilde banaan met chocolade en vanille-ijs.

Prijs voorgerecht, hoofdgerecht en dessert: 32.50€ per persoon

Prijs exclusief bediening en services ter plaatsen.

  • Chocomousse classico
  • Praline mousse
  • Speculaasmousse
  • Witte chocolade mousse
  • Crème Patissier met Rode vruchten
  • Bavaroise van aardbei
  • Belgische pudding( met koekjes en ganache)
  • Panna cotta op wijze van de chef( coulis van passievruchten)
  • Tiramisu van speculaas met gelei
  • Tiramisu met new Yorker koekjes en ananas
  • Tiramisu classico
  • Vanille Crème Brûlée
  • Chocolade Crème Brûlée
  • Crème Catalana
  • Fruitspiesjes met chocolade
  • Soesjes met chocolade of karamel