Warme buffetten

Rent Your Chef

Warme buffetten

Keuze soepen (keuze van één soort vergezeld van brood en boter)

  • Cappuccino van Romatomaten
  • Crème Agnes Sorel (champignonsoep met ham reepjes)
  • Runder bouillon met brunoise van fijne groenten
  • Wortelsoep geparfumeerd met sinaasappel en saffraan
  • Venkelsoep met gerookte kippenreepjes
  • Kervelsoep met garnaaltjes
  • Pompoensoep met mascarpone
  • Mexicaanse paprika soep met zoete mais korrels

Vis

  • Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
  • Rollade van tong en zalm met tuinkruiden
  • Zeebaars  met mosterd korst
  • Kabeljauw haasje op wijze van Dugléré
  • Zalm op Ardeense wijze
  • Roodbaars met Provençaalse boter
  • Gegratineerd visserspotje met kreeftensaus
  • Victoriabaars met een kaas en kruiden korstje

Vlees

  • Kalfs tournedotje met een infusie van Italiaanse kruiden
  • Medaillons van  varkenshaasje met parmaham en mozerella
  • Varkenshaasje met duxelle van champignon en ajuin
  • Rollade van hoevekip met champignon en truffel
  • Kalkoen osso Bucco met gremoulata van citroen
  • Runds tournedos  met champignon of pepersaus
  • Lamsstaek  met persilade en thijmsaus
  • Medaillon van everzwijn op wijze van Grand veneur(In het seizoen)
  • Herten ragout(In het seizoen)

Groenten

  • Gewokte seizoens groentjes
  • Boontjes in spek
  • Gebraiseerd witloof
  • Gratin dauphinoise
  • Puree torentjes

U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

 

 

 

 

Vis

  • Pene met oosterse curry en scampi’s
  • Pasta met scampi en tomaten room
  • Pasta met gerookte zalm en basilicum
  • Lasagne met vissoorten
  • Fusilli met tonijn en zwarte olijfjes
  • Pasta met Noorse zalm blokjes en broccoli
  • Spaghetti Vongolé (venusschelpjes)

Vlees

  • Tortelini’s met spek , mascarpone en tomaat
  • Lasagne op wijze van de chef
  • Pasta met gewokte kip, seizoensgroentjes en tuinkruiden
  • Gegratineerde macaroni a la chef
  • Pene arabiata (pikant)
  • Pasta met kip kerstomaatjes en Parmezaan
  • Cannelloni’s met tomaat mozerella saus

Vegetarisch

  • Groenten lasagne
  • Spaghetti met verse tomatensaus
  • Pene met wokgroenten en pesto

Vergezeld van brood, boter, gemalen Emmental en Parmezaanse kaas.
U kan al onze koude, warme en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

 

 

 

 

 

Vis

  • Gebakken zalmhaasjes met poreisaus
  • Zeetong rolletjes op wijze van dûgleré
  • Gegratineerd visserspotje
  • Gebakken Pangasius met mosterd korst

Vlees

  • Kalkoengebraad  met champignon
  • Rollade van kip met fetakaas en basilicum
  • Kip met zoetzure saus
  • Gewokte varkenshaasreepjes met curry

Pasta’s

  • Pene met kip en tuinkruiden
  • Licht pikante pasta met spek, mascarpone en tomaat
  • Lasagne op wijze van de chef
  • Pasta met gerookte zalm en basilicum

Vlaamse klassiekers

  • Vlaamse stoofkarbonade
  • Witloof met kaas en hesp
  • Orloff gebraad ( varkensgebraad met kaas en hesp)
  • Biefstuk met pepersaus

 

 

Groenten en salade

  • Gemengde wok groentjes
  • Gratin dauphinoise
  • Gemengde salade

 

  • Brood assortiment

 

 

U kan al onze koude , warme  en dessert buffetten naar wens combineren met elkaar.

 

 

 

 

Combinatie buffet formule A

Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm
Tomaatje met tonijnsla
Maas Forel met fijne groentjes

Vlees
Kippenboutje
Varkensgebraad
Ovengebakken paté

Vergezeld van diverse salades, koude sauzen en brood

Warm buffet
Vis
Zeetongrolletjes op wijze van de chef

Vlees
Varkenshaasje met parmaham en mozerella
Rollade van hoevekip met champignon en truffel

Groenten
Gewokte seizoens groentjes
Gratin dauphinoise

Dessertbuffet
Tiramisu New Yorker style
Chocolade mousse

Combinatie buffet formule B

Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue.
Huisbereide mousse van zeevruchten
Pralientje van gerookte zalm en krab

Vlees
Parmaham met meloen knikkers
Kalfsgebraad Vitello Tonato
Rollade van hoeve kip en tuinkruiden

Vergezeld van diverse salades, koude sauzen en brood

Warm buffet
Vis
Kabeljauw haasje op wijze van dûgleré

Vlees
Runder tournedos met gebroken peper saus
Kalfs tournedotje met Italiaanse kruiden

Groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden

Dessert buffet
Praline mousse
Gratine van roodfruit
Vanille ijs met:
Crème anglaise
Coulis van aardbei

Combinatie buffet formule C

Koud buffet
Vis
Gepocheerde zalm Bellevue
Assortiment huisbereide sushi
Spiesje van gemarineerde scampi’s
Pralientje van gerookte zalm en tonijn

Vlees
Cannelloni’s van parmaham en kruidenkaas
Kalfsgebraad Vitello Tonato
Huisbereide rollade van hoeve kip en tuinkruiden
Paté van Duroc met gelei van paprika

Vergezeld van diverse salades, koude sauzen en brood

Soep naar keuze

Warm buffet
Vis
Zeetong rolletjes met pesto en scampi’s
In Panko gebakken zalmhaasjes

Vlees
Lams steak met jus van tijm
Kalfs tournedotje met Italiaanse kruiden

Warme groenten
Gewokte seizoens groentjes
Boontjes in spek
Gratin dauphinoise
Oven aardappeltjes met fijne kruiden

Dessert buffet
Praline mousse
Gratine van roodfruit
Crème Brûlée met kokos en sinaasappels
Fruitsla
Vanille ijs met – Chocolade saus
Coulis van aardbei