Recepties

Rent Your Chef

Recepties

Keuze uit:
Tartaar van Zalm met wasabi crème
Salade van grijze garnalen met guwakamole (avocado sausje) (supp.1eur.)
Mouse van krab met tomaten crème
Gemarineerde coquilles met olijfolie en limoen  (supp.1eur.)
Tartaar van Yellow fin tonijn(supp.1eur.)
Mousse van zalm met gelei van groene kruiden
Scampi’s licht geparfumeerd met Franse look (warm)
Scampi’s met schaaldieren mayonaise (koud)
Sushi rolletje met krab
Saschimi met zalm
Toast van peperkoek met gerookte zalm en Tzatziki
Snoepertjes van kabeljauw met huisbereide tartaar (warm)
Quiche met gerookte zalm (warm)
Cannelloni van gerookte heilbot en tonijn
Cappuccino van kreeft (supp.1eur.) (warm)
Venkelsoepje met gerookte zalm snippers(warm)
Vissoepje van de chef(warm)
Brioches van gerookte paling (warm)
Zeeuwse Creusen oester natuur
Oester gegratineerd fine champagne(warm) (supp.2eur.)
Brandade van kabeljauw met ster anijs

Keuze uit:
Gerookte eendenborst met mango chutney
Quiche Lorraine met spek en prei (warm)
Quiche met kip en witloof (warm)
Crème Brûlée van ganzenlever (supp.1eur)
Mousse van Ganda ham
Gerookte kip met curry crème
Parma ham met meloen knikkers
Kalfs zwezerik kroketje met dragon mayonaise
(warm) (supp.1eur)
Gemarineerde mozzarella met gedroogde ham
Gebakken pruimpjes met spek(warm)
Huisbereide worstenbroodjes (kalfsgehakt) (warm)
Runder tartaar met licht pikante chili
Wortel curry soepje met julienne van ham(warm)
Bouillon van kwartel(warm)

Keuze uit:
Ravioli van ricotta en spinazie(warm)
Espuma van Parmezaan met zongedroogde tomaten
Groenten mousse :
– Bloemkool dragon
– Tomaat basilicum
– Asperges met groene kruiden(seizoen)
– Pastinaak en curry
Roomsoepje met groene asperges (seizoen) (warm)
Cappuccino van verse Roma tomaten (warm)
Pompoensoepje (warm)
Vegetarische quiche (warm)
Kerstomaatje met mozzarella en balsamico
Gazpacho van tomaat en paprika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Carpaccio van zalm met een limoen vinaigrette
  • Pralientje van gerookte zalm met crème van tuinkruiden
  • Torentje van zeevruchten met een kruidensalade
  • Duo van sushi en Saschimi met een crème van wasabi
  • Tomaat en mozerella met ruccola pesto (vegetarisch)
  • Carpaccio van Ossenhaas op wijze van Vitoré
  • Cannelloni’s van parmaham en kruidenkaas
  • Gerookte eendenborst met een witloofsalade

Voor meer bordhapjes zie Walkingdiner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mousse van donkere chocolade
Gratin van Rode vruchten
Bavaroise van koffie en amaretto
Belgische Pudding( met koekjes en ganache)
Panna cotta met coulis van exotische vruchten
Tiramisu van speculaas
Tiramisu met new Yorker koekjes en ananas
Vanille Crème Brûlée
Chocolade Crème Brûlée
Fruitspiesjes met chocolade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• één luxe vlees of groenten hapje
• één koude tramizone (broodpunt)
• één belegd mini broodje

• twee luxe vlees of groenten hapjes
• één koude tramizone (broodpunt)
• één mini wrap met rijkelijk beleg
• twee frituurhapjes

• Borden met groenten dip op tafel
• Twee luxe vlees of groenten hapjes
• twee gemengde frituurhapjes
• twee dessert glaasjes

 

 

• één luxe vlees of groenten hapje
• twee bladerdeeg hapjes
• twee Bruschetta’s

• twee luxe vlees of groenten hapjes
• één koude tramizone (broodpunt)
• één mini wrap met rijkelijk beleg
• één mini (runds) hamburger

• Borden met groenten dip op tafel
• twee luxe hapjes
• één wrap
• Puntzak frietjes en mini snacks
• twee dessert glaasjes

 

 

 

Prijzen menu’s en walking diner op aanvraag voor groepen vanaf 50 personen.