Samen te stellen menu’s

Rent Your Chef

Samen te stellen menu's

 

 

 

 

Voorgerechten

  • Salade van parel couscous gerookt zalm en zure room
  • Krabcocktail met wasabi crème en radijsjes
  • Carpaccio van rund met Kapper appels en  balsamico
  • Salade met gebakken vissoorten ( zalm, kabeljauw, roodbaars)
  • Luikse salade( met spekjes en broodkorstjes) en zacht gegaarde rode poon
  • Vitello Tonato met ruccola salade ( dun gesneden kalfs vlees met tonijn saus)
  • Cannelloni van gerookte zalm met groene kruiden salade .
  • Serranoham zuiders  salade en gemarineerde tomaten
  • Gerookte kip op een spiegel van zachte curry met rucola en kerstomaatjes.

Soepen

  • Cappuccino van Romatomaten
  • Crème Agnes Sorel (champignonsoep met ham reepjes)
  • Runder bouillon  met brunoise van fijne groenten
  • Wortelsoep geparfumeerd met sinaasappel en saffraan
  • Venkelsoep met gerookte kippenreepjes
  • Kervelsoep met garnaaltjes
  • Witloofsoep met gerookte zalm reepjes
  • Aardappelsoep met reepjes Ganda ham
  • Pompoensoep met mascarpone
  • Mexicaanse paprika soep met zoete mais korrels

Hoofdgerechten

  • Rollade van tong en zalm met bieslook beurre blanc
  • Zalmhaasje met parmezaankorst en een basilicumsausje
  • Roodbaars filet met zuidere ratatouille en coulis van tomaat
  • Kabeljauw Rug filet in het groen met gestoofdeporei
  • Victoriabaarsfilet met een krokante mosterdkorst op wijze van Meuniere
  • Saltimbocca van konijn met saliesaus
  • Mechelse koekoek met rodewijn spekjessaus
  • Lamsstaek met jus van tijm en ratatouille
  • Tournedos van rund met een roomsausje op basis van 3 pepers
  • Varkenshaasnootjes met parmaham en mozerella
  • Piepkuiken op wijze van Crapaudine met gegratineerde trostomaatjes
  • Wild ragout met veenbessen en een stoofpeertje (seizoen)

Bij alle hoofgerechten zijn groenten en gratin of  kroketjes inbegrepen.

Desserts

  • Chocolademousse Négresco ( met vanille ijs en advocaat)
  • Tiramisu classico met vanille-ijs
  • Parfait van Amaretto met boter karamel
  • Surprise dessert van bosvruchten
  • Trio van chocolade
  • Mascarpone met aardebeien en petit-beurre koekjes
  • Crêpe mikado (pannenkoekjes met chocoladesaus en vanille ijs)
  • Panna cotta van witte chocolade met coulis van abricoos
  • Dessert van de chef ( variatie van drie kleine desserts)

 

Al deze menu’s kunnen aangepast worden naargelang het seizoen.
Indien u interesses uitgaan naar andere gerechten of producten maken wij u graag een offerte op maat.
Prijzen bediening van het eten inbegrepen.



 

 

 

 

 

Voorgerechten

  • Carpaccio van zalm op aziatische wijze
  • Salade van ½ kreeft met  mango en vanille mayonaise ( sup.: berekend op dagprijs.)
  • Tartaar van rode biet met gerookte paling en crème van Camenbert
  • Gerookte eendenborst met salade van venkel en sinaasappel
  • Lauw warme salade van rode ui, rucola en ansjovis  met gebakken coquilles
  • Praline van ossenhaas met rivierkreeftjes met een salade van Granny Smith

 

Soepen

  • Consommé van runds op Weense wijze
  • Witloofsoep met een vleugje curry en gerookt zalm reepjes
  • Tomatensoep met Krab en basilicum
  • Venkelsoep met gerookte zalm
  • Asperge crème soep met groene asperge punten
  • Bisque van garnalen met curry schuim

Tussengerechten

  • Pasta met jonge spinazie  Parmezaan en zeeduivelnootjes
  • Risotto vergezeld van Roodbaars in het groen
  • Belgische pladijs rolletjes met scampi en beureblanc
  • Gewokte asperges met Noorse zalm en Hollandaisesaus
  • Asperges op Vlaamse wijze met julienne van Breidel ham.
  • Wok van eend, peulvruchten geblust met soja en sinaasappel

 

Hoofdgerechten

  • Gebakken rode poon met pompoenpuree en beurre blanc
  • Kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie met een gemonteerde jus met mosseltjes
  • Kreeft (450gr) met gewokte asperges en Sauterne saus ( sup.: berekend op dagprijs.)
  • Kalfs entrecote met kappertjessaus en ruccola
  • geglaceerde lamskroon met jonge groentjes en gratin dauphinoise
  • Suprême van Parelhoen op wijze van Blackwell
  • Chateau Briand met knapperige groentjes en saus naar uw wens

Bij alle hoofgerechten zijn groenten, gratin en jonge aardappeltjes inbegrepen

 

Desserts

  • Dessertbord van de chef ( variatie van vier kleine dessertjes)
  • Kaasbordje met 4 meesterkazen en notenbrood.

 

 

Al deze menu’s kunnen aangepast worden naargelang het seizoen.
Indien u interesses uitgaan naar andere gerechten of producten maken wij u graag een offerte op maat.
Prijzen bediening van het eten inbegrepen.



 

 

 

 

 

Prijzen bediening van het eten inbegrepen.