Andere buffetten

Rent Your Chef

Andere buffetten

Vraag ook naar onze ontbijt en brunch formules

Koud

  • Gerookte zalm roosjes
  • Ansjovis gemarineerd
  • Gegrilde scampi spiesjes
  • Bruscetta ’s met vers gemarineerde tomaat
  • Guwakamole met tortilla’s
  • Spaanse gedroogde  ham
  • Mini kefte balletjes
  • Gevulde Pepadew paprika’s
  • Olijfjes
  • Zongedroogde tomaten

Vergezeld van stokbrood en korststengels

Warm

  • Krokant gebakken zalm nootjes
  • Witte vis gemarineerd met kerstomaatjes en citroengras
  • Spiesjes van lamstournedos met abrikoos.
  • Kippenvleugels met gember en sesamzaad
  • Gebakken Mediterrane groentjes
  • Jonge aardappeltjes met citroen en olijfjes

Mini dessert glaasjes

  • Crème Catalana
  • Panna cotta van witte chocolade en aardbeien

 

 

 

 

 

 

 

Vlees
Carpaccio van ossenhaas
Vitello Tonato( kalfs met tonijnsaus)
Coppa di Parma
Parmaham

Salades
Pasta met tomaten pesto
Pasta met ham reepjes en lente ui
Geroosterde paprika salade
Quinoa met paprika blokjes

Vis
carpaccio van zalm
Gemarineerde mozzarella
Zeevruchten salade
Gerookte makreel

Salades
Zon gedroogde tomaten
Aardappelsalade Italienne
Aubergine kaviaar
Rucola salade met Parmezaan en kerstomaat

 

 

Vergezeld koude sauzen en brood

 

 

 

 

 

 

 

Koud

  • Gedroogde ham
  • Boerenpaté
  • Kipkap
  • Kippenboutjes
  • Gehaktballen
  • Amsterdamse uitjes
  • Balkansalade
  • Aardappelsalade
  • Mosterd en pikkels
  • Assortiment van verschillende broodsoorten

Warm

  • Gebakken speklappen
  • Witte worsten
  • Ribjes met mosterd
  • Stoofvlees
  • Stamppot van zuurkool en spek
  • Stamppot van wortel en ui

Dessert

  • Rijstpap met bruinensuiker
  • Appeltaart

 

 

 

 

 

 

 

  • Assortiment witte, grijze broodje en croissants
  • Assortiment jonge en belegen kaas
  • Assortiment van ham, salami en Ardeense paté
  • Boter, gelei en chocopastacups
  • Roerei met spekjes
  • Tournedos van varkenshaasje
  • Rollade van tong en zalm met wittewijnsaus
  • Gewokte voorjaarsgroenten
  • Gratin dauphinoise met tuinkruiden
  • Chocolademousse
  • Assortiment witte, grijze broodje en croissants
  • Assortiment jonge, belegen kaas en Franse kazen
  • Assortiment van ham, salami en Ardeense paté
  • Huisbereide kip curry en krabsalade
  • Boter, gelei en chocopastacups
  • Spekjes, worstjes en roerei
  • Zeetongrolletjes op wijze van Dûgleré
  • Tournedos van runds
  • Rollade van kalkoen met truffel en champignon
  • Gewokte voorjaarsgroenten
  • Gratin dauphinoise met tuinkruiden
  • Chocolademousse
  • Fruitsalade
  • Assortiment witte, grijze broodje en croissants
  • Assortiment jonge, belegen kaas en Franse kazen
  • Assortiment van ham, salami en Ardeense paté
  • Huisbereide kip curry en krabsalade
  • Boter, gelei en chocopastacups
  • Spekjes, worstjes en roerei
  • Assortiment gerookte vissoorten
  • Tomaat, komkommer, olijfjes en fetakaas
  • Roodbaars filet met Provençaalse boter
  • Kabeljauw haasje met mosterd korst
  • Kalfstournedos met Italiaanse emulsie
  • Speenvarken met rode wijnsaus
  • Gewokte voorjaarsgroenten
  • Boontjes met spek
  • Kruidige aardappeltorentjes
  • Gratin dauphinoise met tuinkruiden
  • Chocolademousse
  • Tiramisu New Yorker Style
  • Fruitsalade

 

 

Desserts uit onze streek
– Praline mousse
– Witte chocolade mousse
– Tiramisu van spuculoos
– Parfait van Amaretto
– Bavaroise van limoen met gelei van kiwi
– Bavaroise van aardbei
– Limburgse pudding
– Surprise dessert van roodfruit
– Crème Brûlée van vanille
– Fruitsla
– Sabayon van Averna (a la minuut geklopt)
– Profiteroles met chocolade of karamel
– Vanille ijs met – Chocolade saus
– Coulis van aardbei
– Mizerable
– Javanais
– Aassortiment mini Petit fours

Desserts uit alle landen
Italië
– Panna cotta met rode vruchten
– Tiramisu classico

Frankrijk
– Gevulde flensjes mikado
– Crème Carmel

Turkije
– Assortiment verse baklava
– Sütlaç (gegratineerde rijstpap)

Spanje
– Crème Catalana
– Spaanse gemarineerde fruitsla

Ambachtelijke ijs ( sup. 0,50 EUR)
– IJslammeke
-IJstaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Chocomousse met mango karamel
  • Gratin van Rode vruchten
  • Bavaroise van koffie en Amaretto
  • Belgische Pudding( met koekjes en ganache)
  • Panna cotta op wijze van de chef(verassend frisse limoen panna cota met kiwi topping)
  • Tiramisu van speculaas met gelei
  • Tiramisu met new Yorker koekjes en ananas
  • Vanille Crème Brûlée
  • Chocolade Crème Brûlée
  • Fruitspiesjes met chocolade